2012 Netrisk.hu, lesz további növekedés az online piacon?

Netrisk Első Online Biztosítási Alkusz Kft. a piacvezető alkuszcég az online biztosítási alkuszok között. 2011-ben a Netrisk.hu több mint 360.000 kötelező biztosítás szerződést kötött a kampányban, ezzel messze lehagyva az összes többi online alkuszcéget. A kifejezetten nagy ügyfélbázis - összességében több mint 750.000 ügyfél az összes biztosítási módozatban - nemzetközi szinten is felkeltette az érdeklődést a cég iránt, amelyet 2010-ben rekord összegért, 6,4 milliárd forintért a legyel Polish Enterprise Fund VI szerzett meg, mint kockázati tőkebefektető.

2012. évre Netrisk.hu által adott közlemények alapján a bevezetendő baleseti adó miatt a kötelező biztosítás 2012 váltási kedvét tovább fokozhatja, ezáltal akár még nagyobb ügyfélszám dönthet a biztosító váltás mellett. A Netrisk 2012 kötelező biztosítás továbbiakban is sikeres maradhat az online kötések alkalmával, figyelembe véve az elmúlt évek növekedését, akár rekord számú ügyfél is válthat biztosítót rajtuk keresztül.

A kötelező biztosítás 2012. évére az eddigi legnagyobb változások a bevezetendő 30%-os baleseti adó, a CIG Pannónia piacra lépése és a tarifa hirdetésének előrébb hozása.

*