Brutális díjcsökkenés a kötelező biztosítás 2012. évi díjakban!

Ezt senki nem gondolta volna! A mai napon közzétett kötelező biztosítás 2012. évi díjak szinte minden biztosítónál jelentős mértékben, 10-15%-al csökkent, de nem egy esetben a  díjcsökkenés elérheti a 20-25%-ot is. Az öldöklő verseny nyertesei ennek megfelelően az ügyfelek lennének, ha 2012. évtől kezdődően nem vezetnék be a 30%-os plussz adóterhet, a baleseti adót. A biztosító társaságok szeretnék megragadni az utolsó lehetőséget, hogy minnél több ügyfélet szerezzenek maguknak, mivel a mostani kampányban megszerzett ügyfelek száma akár évekre előre meghatározhatja a biztosítási piacot.

A kötelező biztosítás 2012. évi tarifák áttanulmányozása után kijelenthető, hogy a tavalyi év nyertesei az Allianz és a K&H biztosító ismételten nagyon kedvező díjakat adott, de a nagyobb biztosító társaságok közül ismét versenybe szállt az Uniqa és az Aegon Biztosító is. A díjverseny eredménye valószínűleg rekord érdeklődés és biztosító váltás lehet az idén, annak ellenére, hogy 2010. január 1-vel eltörölték az egységes évfordulót már.

A legnagyobb sláger kötelező biztosítási módozat a mostani kampányban az e-gfb lehet, mivel ennek kötése esetén adják a legnagyobb kedvezményeket a biztosítók. Ennél a módozatnál a biztosító társaságok elektronikusan leveleznek az ügyfelekkel, ezáltal egy sokkal költséghatékonyabb megoldást alkalmaznak, illetve a díjfizetés módja általában egy összegben előre esedékes átutalással vagy bankkártyás lehívással.

Számolja ki Ön is a kötelező biztosítás kalkulátor 2012. évi rendszerével november 1-től, hogy mekkora összeget tud megtakarítani jövőre, illetve kösse meg szerződést akár azonnal.

*